Aloha

Ik zal mijzelf even voorstellen

Mijn naam is Patricia en ik ben getrouwd met Erik. Samen hebben we 2 jongens gekregen: Dexter in 2007 en Syd in 2009. Met z’n allen hebben we 2 katten: Dibbes en Link. We wonen in Uitgeest, dichtbij de kust in Noord-Holland.

Mijn achtergrond?
Sociaal pedagogisch werk en hulpverlening, haarstyliste, visagie en deelneemster van het tv programma Heel Holland Bakt. Mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling blijft bezig. Zo heb ik meerdere programma’s gevolgd van Michael Pilarczyk, Tony Robbins, Human Design en heb ik een opleiding systemisch energetisch opstellen met bewuste verbinding gedaan. Ja je leest het goed…ik vind meerdere dingen leuk om te doen!

Ik ben dol op bakken van lekkernijen. Van kleins af aan thuis in de keuken met mijn moeder en niet te vergeten als ik ging logeren bij mijn oma die elke week wat lekkers bakte voor de visite. Verder hou ik van wandelen of hardlopen in de natuur, creatief bezig zijn, mediteren, persoonlijke ontwikkeling, nieuwe mensen ontmoeten en reizen.

 Mijn missie?

Mensen helpen lekkerder in hun vel te laten zitten door een gezondere en betere versie te worden van zichzelf!

Mijn ervaring

In december 2017 was mijn eerste kennismaking met de essentiële oliën van Young Living. Ik kwam op een avond bij een oud collega die zo enthousiast vertelde over de oliën en zei: “Patries, dit is ook echt wat voor jou!” Op die bewuste avond hoorde ik zoveel passie en enthousiasme dat ik best onder de indruk was en tegelijkertijd klonk het bijna te mooi om waar te zijn…

Op tafel stond een flesje peppermint…hier was ik dus al een paar jaar naar zoek om mee te bakken maar kon geen olie vinden zonder meuk of andere toevoeging erbij dan alleen de peppermint. Ik wil namelijk weten wat ik eet. Mijn eerste interesse was gewekt.

Ik was altijd op zoek naar iets voor mijn migraine om te ondersteunen en op de die bewuste avond hoorde ik ook dat ze wat hadden voor een betere nachtrust en iets tegen snurkende geluiden. OK dacht ik…MAAR zou het wel echt werken? Ik heb tenslotte al zoveel geprobeerd. Aan de ene kant vond ik het reuze interessant en aan de andere kant was ik gezond sceptisch.

Wat voor mij een openbaring was dat deze oliën van Young Living doorwerken op lichamelijk, geestelijk en spiritueel vlak en dat de werking van de olie binnen 20 minuten in elke cel van je lijf doorwerkt.

Ik besloot het avontuur aan te gaan en met het starterspakket te beginnen waar alle basis oliën in zitten zodat je een mooie start en basis hebt.

Na 11 jaar…

…een zeer slechte nachtrust te hebben gehad was ik extreem vermoeid, mijn geheugen was een ramp en het werd er niet gezelliger op door mijn migraine. Als ik dan sliep werd ik wakker van een snurkende man naast me of een kind die lag te dromen van allerlei prikkels die hij moest verwerken. Mijn werkplek destijds leverde voor mij veel onrust, stress, negatieve energie en prikkels op.

Je raadt ‘t al, ik liep op mijn tenen, was oververmoeid en zo kon het niet langer doorgaan.
Ik ben ervan overtuigd dat de dingen of mensen op je pad komen als je daarvoor open staat.Voor mij waren dat destijds deze natuurlijke oliën.

Na 11 jaar ben ik weer door gaan slapen, mijn migraine is flink verminderd, mijn man slaapt nog steeds naast me maar dan een stuk stiller, ik kan me afsluiten voor een teveel aan (negatieve) prikkels, net als een van mijn kids die daardoor nog amper slaapwandelt en nachtmerries heeft, mijn hormonen zijn meer in balans, ik ervaar meer rust in mijn lijf en in mijn hoofd, mijn darmen zijn rustiger, mijn energie level is weer als vanouds en voor mijn kids gebruik ik de oliën als een natuurlijke EHBO-kit.

DANKBAAR ben ik voor de essentiële oliën en andere natuurlijke producten zonder meuk van Young Living die mijn leven 180 graden een positieve wending hebben gegeven.

Bel of app me

+31 (0)6 23827261

Of wil je liever mailen?

FAQ

Kijk eventueel ook even bij de veelgestelde vragen. Misschien is jouw vraag hier al beantwoord.

Vraag maar raak!

13 + 14 =