Leef je dromen na in combi met oliën

1 sep 2020Emoties, Mindset, Olietips0 Reacties

Leef jij je mooiste leven?

Dromen is fijn. Dromen over hoe jij jezelf in de toekomst ziet. Wat je allemaal wil meemaken, bereiken, ervaren, leren en doen. Maar met alleen dromen kom je er niet. Het is ook nodig om zelf stappen te zetten, zodat die dromen werkelijkheid kunnen worden. Dat is soms eng en er zijn dan 101 excuses om het niet te doen. 

Wat wil je ECHT? Hoe ziet jou mooiste leven eruit? Wat wil je bereiken? Wat is je doel? Waar sta je nu? Wat is jou drijfveer om jou droom werkelijkheid te laten worden?

Als je daar antwoord op hebt en de droom is echt van jou én je wil er nu eens echt stappen in gaat zetten, dan kan onderstaand ritueel jou daarbij helpen. Gebruik bijvoorbeeld een maand lang alle vier de oliën achter elkaar in een ochtendritueel. Neem lekker 10 minuten de tijd voor jezelf om deze oliën aan te brengen en tot je te nemen. Moet jij eens zien wat er dan voor creatiekracht vrijkomt!

Leef je mooiste leven!

1. Live your passion

Doe eens gek en kies voor Live Your Passion. Melange van sinaasappel, limoen en ylang-ylang met een frisse geur. Breng aan op de hals voor een heerlijk parfum dat de hele dag blijft hangen en passie en duidelijkheid stimuleert. Voeg 6-8 druppels toe aan 125 g Epsomzout en voeg toe aan een warm bad. Deze krachtige melange helpt je doelen te stellen zodat je het leven waar je altijd al van droomde kunt leiden.

2. Creatiekracht boosten

Breng een druppel Magnify your purpose aan op je onderbuik (net boven het schaambeen). Deze blend kan jou helpen om groots te dromen en uitstelgedrag te verminderen. Het helpt jou inzien dat jij groots mag en kan dromen. Het stimuleert tevens creatiekracht in de hersenen.

 

3. Weerstand overwinnen

Breng Motivation aan op het gebied tussen navel en borstbeen. Wil je hem liever aromatisch gebruiken, gebruik hem dan in de diffuser of inhaleren door een druppel in je handen te doen en diep te inhaleren. Deze blend helpt je met het overwinnen van weerstand. Weerstand die wellicht voortkomt uit een angst voor vooruitgang of groei. Soms voel je dat je iets heel graag wil, maar je zet maar niet de stap om het werkelijkheid te laten worden. Wat zit daarachter? Kun je dat voor jezelf achterhalen? Deze blend helpt je om door de weerstand heen te gaan en die stap te zetten.

 

4. Helderheid

Breng Clarity aan op je slapen of inhaleer diep vanuit de fles of gebruik via de diffuser. Deze blend zorgt ervoor dat je scherp en alert blijft en jouw droomdoel niet uit het oog verliest. Het geeft je helderheid over welke stappen te nemen en in de creatieflow te blijven.

Advies op maat?

Heb je nog vragen of wil je graag een advies op maat? Vraag dan een gratis 30-minuten consult met mij aan via onderstaande knop.