Systemisch energetisch opstellen met bewuste verbinding

Familie opstellingen, generatielijnen opschonen en verlangens opstellingen.

Een opstelling is een helder middel om onbewuste, belemmerende en vaak onzichtbare patronen aan het licht te brengen en ook daadwerkelijk ruimte voor verandering te creëren.  Je gaat vanuit bewuste verbinding met jezelf, de ander en het veld, alle oude informatie en patronen in je eigen systeem te zien, onderkennen en opruimen.

Een familie opstelling doe je zonder familie. Wel met andere mensen in de ruimte die als representant voor iets of iemand staan.

Sta jij op je plek in het gezin? Of sta je dat niet en merk je dat er situaties voorkomen dat jij een ‘bepaalde rol’ inschiet? Omdat je dat nou eenmaal gewend bent…

R

Soorten opstellingen

Familie opstelling/generatie lijn opshonen: Ruim jij op voor jezelf en alle generaties achter jou, zodat jij, jouw kinderen en iedereen uit jouw generatielijn weer vrij kunnen zijn.

Verlangens opstelling: Kom oog in oog met je onbewuste delen, om uit te komen bij jouw grootste verlangen.

R

Bewuste verbinding

Dat is een techniek waardoor je in de informatie van iets of iemand kan staan.
Je gaat vanuit bewuste verbinding met jezelf, de ander en het veld, alle oude informatie en patronen in je eigen systeem te zien, onderkennen en opruimen.

Investeren?

Is het moeilijk? Nee. Je deelt je enthousiastme en kennis met anderen. Je kunt zelf bepalen hoeveel je eraan wilt besteden qua werk, doelen die je wilt behalen, tijd die je investeert om jezelf te ontwikkelen in kennis en persoonlijke ontwikkeling. Zo kan je dit werk makkelijk naast je bestaande werk doen, vanuit huis of op locatie. Iedereen met een drive, doorzettingsvermogen, enthousiastme, wil om te leren en passie voor Young Living kan dit.

Moet ik investeren? Je kunt al beginnen met een starterskit. Echt waar. Zo simpel kan het zijn. Je hoeft niet alle producten aan te schaffen om te starten. Je koopt producten die je zelf gebruikt die je vervolgens aan anderen kunt laten zien. Elke maand verrijk je jezelf met een welness box voor je gezondheid en elke maand ontvang je je commissie.

Heb je een opleiding nodig? Nee. Je kunt heel veel leren binnen mijn team, via Young Living, tijdens events en conventies, zelfstudie etc. Young Living biedt traning en persoonlijke ontwikkeling aan. Als je drive er is dan komt de rest vanzelf.