Systemisch energetisch opstellen met bewuste verbinding

Familie opstellingen, generatielijnen opschonen en verlangens opstellingen.

Een opstelling is een helder middel om onbewuste, belemmerende en vaak onzichtbare patronen aan het licht te brengen en ook daadwerkelijk ruimte voor verandering te creëren.  Je gaat vanuit bewuste verbinding met jezelf, de ander en het veld, alle oude informatie en patronen in je eigen systeem te zien, onderkennen en opruimen.

R

Waarom is het nou zo tof om met Young Living te werken?

Het is zo tof om met YL te werken omdat je kunt werken waar en wanneer je wilt. Je bent voor jezelf en je kunt gemakkelijk instappen in de business als je je enthousiastme deelt. Zo is mijn start gegaan. Ik ging eerst zelf de oliën inzetten en gebruiken en werd steeds blijer. Zonder dat ik het doorhad deelde ik dat. Zo kreeg ik verschillenden mensen die mee wouden bestellen en begon ik hier en daar met workshops geven.

R

Voordelen van werken met YL

-Je kunt werken waar, met wie en wanneer je wilt.
-Je kunt mensen helpen zich beter in hun vel te laten voelen.
-Je deelt je passie dus werk voelt niet als werk.
-Je maakt kans op gratis reizen, extra cadeautjes en incentives.
-Je hoeft het niet alleen te doen en je bent welkom in een warme community met veel gelijkgestemden.
-Leerzame events, reizen, connecten en genieten.
-Je zult merken dat je je persoonlijk ontwikkeld op meerdere vlakken.
-Je kunt dit makkelijk naast je werk erbij doen of in plaats van.
-Je kunt een inkomen opbouwen zonder plafond: check de link hieronder.
-Je voelt je zelf veel beter in je vel komen lichamelijk, geestelijk, mentaal en spiritueel.
Hoe leuk is het om dit te delen met anderen?

Investeren?

Is het moeilijk? Nee. Je deelt je enthousiastme en kennis met anderen. Je kunt zelf bepalen hoeveel je eraan wilt besteden qua werk, doelen die je wilt behalen, tijd die je investeert om jezelf te ontwikkelen in kennis en persoonlijke ontwikkeling. Zo kan je dit werk makkelijk naast je bestaande werk doen, vanuit huis of op locatie. Iedereen met een drive, doorzettingsvermogen, enthousiastme, wil om te leren en passie voor Young Living kan dit.

Moet ik investeren? Je kunt al beginnen met een starterskit. Echt waar. Zo simpel kan het zijn. Je hoeft niet alle producten aan te schaffen om te starten. Je koopt producten die je zelf gebruikt die je vervolgens aan anderen kunt laten zien. Elke maand verrijk je jezelf met een welness box voor je gezondheid en elke maand ontvang je je commissie.

Heb je een opleiding nodig? Nee. Je kunt heel veel leren binnen mijn team, via Young Living, tijdens events en conventies, zelfstudie etc. Young Living biedt traning en persoonlijke ontwikkeling aan. Als je drive er is dan komt de rest vanzelf.