Bestellen

Premium Starter Kit

Ben jij net zo enthousiast als ik en wil je ook van die kleine krachtpatsers uit de natuur in huis halen. Daar ben ik heel blij om! En jij straks ook!

Je kunt het beste kiezen voor een Premium Starter Kit. Dan heb je meteen de 12 meestgebruikte oliën bij elkaar plus zo’n super fijne diffuser. Je kunt kiezen uit diverse diffusers.

Dit krijg je als je een Premium Starter Kit bestelt:

 • Een Dewdrop, Aria, Desert Mist of Charcoal Lantern diffuser.
 • Maar liefst 12 oliën van topkwaliteit.
 • Productgids, 10 x 2ml flesjes, Aromaglide roller fitment (zo maak je direct een roller).
 • Twee zakjes Ningxia Red.
 • Levenslang 24% korting op alle producten.
 • Een welkomstpakket van mij incl. handboek met tips, diffusercombinaties en olierecepten, rollers, neus inhalor, stickers, opbergtasje.
 • Een persoonlijke iTOVi bodyscan cadeau twv €75.
 • Toegang tot de online community waar je heel veel informatie kunt vinden en je vragen kunt stellen.
 • Mijn support. Bij vragen sta ik voor je klaar
 • Digitale informatie over de oliën.
 • Bestel je de V-6 draagolie twv €28,18 bij je starterspakket dan krijg je een extra olie cadeau. Met de draagolie kan je alle oliën verdunnen en mixjes maken voor in de rollers. De draagolie adviseer ik er altijd bij.

Geluk, gezondheid en zoveel meer…

Met de beslissing die jij nu neemt om de Premium Starter Kit in huis te halen, zet jij een belangrijke stap. Een stap richting geluk, gezondheid, rust en natuurlijke ondersteuning. Ik ben heel blij voor jou!

Toen ik zelf deze stap zette, had ik er nog geen idee van hoe het gebruik van pure gifvrije producten mijn leven stukje bij beetje zou transformeren. Steeds een beetje meer geluk en een beetje meer gezondheid. De kracht en power uit de natuur doet zijn werk. Puur natuur.

En dat gun ik jou ook! Iedere gezonde keuze is weer een stap in de goede richting.

 

Waarom Young Living?

En waarom bij MIJ?

Young Living is al meer dan 25 jaar wereldleider op het gebied van etherische/essentiële oliën en jij en ik mogen dankbaar gebruik maken van al die jaren onderzoek, ervaring en kennis. Topproducten die stuk voor stuk vervaardigd zijn met uiterst respect voor de natuur.

En door jouw Premium Starter Kit te bestellen via mij heb je meteen ook toegang tot een hele fijne online community waar kennis gedeeld wordt en tips worden uitgewisseld. Je kunt er connecten met mede-oilers als je dat leuk vindt en mocht je vragen hebben of benieuwd zijn naar specifieke ervaringen, dan kun je jouw vraag in de groep stellen. Tevens kun je bij mij terecht met eventuele vragen en je krijgt van mij een tof  welkomstpakket en je eerste bodyscan zodat je direct goed aan de slag kunt met je essential oils.

Dit krijg je als je een Premium Starter Kit bestelt

 • Eén van de vier diffusers van hoogwaardige kwaliteit.
 • Maar liefst 12 oliën van topkwaliteit.
 • Levenslang 24% korting op je aankopen bij Young Living.
 • Een welkomstpakket van mij incl. handig boekje met tips, diffusercombinaties en olierecepten, rollers, neusinhalor, leuk olie tasje.
 • Toegang tot de online community waar je heel veel informatie kunt vinden en je vragen kunt stellen.
 • Digitale informatie over de oliën.
 • Mijn support. Bij vragen sta ik voor je klaar.
 • De eerste itovi bodyscan twv €75 cadeau
 • Bestel je de V-6 draagolie twv €28,18 bij je starterspakket dan krijg je een extra olie cadeau. Met de draagolie kan je alle oliën verdunnen en mixjes maken voor in de rollers.

Wil jij je lekkerder in je vel voelen? Ik deel graag mijn enthousiasme, hulp en ervaring met jou!

Heb je eerst nog wat vragen?

Invisible (nietverwijderen)

Hoe werkt het bestellen?

Je kunt eenvoudig bestellen en betalen via de webshop. Wanneer je dat gedaan hebt, wordt er een account voor je aangemaakt bij Young Living en wordt de bestelling geplaatst. Dan komt jouw starterkit rechtstreeks vanuit Young Living naar je toe. Lekker snel!

Hoe snel heb ik mijn bestelling binnen?

Wanneer je je bestelling geplaatst hebt, heb je hem doorgaans met één of twee werkdagen in huis. Young Living heeft tegenwoordig namelijk een distrubutiecentrum in Nederland.

Hoe weet ik welke olie ik waarvoor kan gebruiken?

Er zijn diverse manieren om jezelf te informeren over de oliën. Sowieso blijft degene via wie jij jouw aankoop doet jouw ‘sponsor’, zodat je altijd iemand hebt bij wie je terecht kunt met je vragen.
Wanneer je via mij een account aanmaakt bij Young Living en een aankoop doet, krijg je toegang tot de online community. Die staat bol van de informatie en je kunt er ook je vragen stellen.
Tevens zijn er zijn diverse prachtige boeken verkrijgbaar met uitleg en toepassingsvoorbeelden.
En…… Google is your best friend!

Invisible (nietverwijderen)

Kan ik de producten van Young Living ook in een winkel kopen?

De producten van Young Living worden alleen via onafhankelijke distributeurs verkocht. Young Living heeft hier o.a. voor gekozen, omdat er goede uitleg en begeleiding nodig is bij het gebruik van de oliën. Nadat je een kit gekocht hebt, blijft degene via wie jij je oliën gekocht hebt je ‘sponsor’ en je kunt dus altijd met je vragen bij die persoon terecht.
Het kan wel zo zijn dat een distributeur een winkel of salon bezit en de oliën daar ook heeft staan in een display.
Daarnaast zijn er een aantal officiële Young Living winkels verspreid over de wereld. Die zijn veelal te vinden bij of in de hoofdkantoren of in de buurt van één van hun boerderijen.
Je kunt daar als je lid ben van Young Living met jouw lidmaatschapsnummer ook producten aanschaffen vanuit de winkel.

Wat als ik niet tevreden ben of iets terug wil sturen?

Ik kan het me bijna niet voorstellen, maar stel dat je niet tevreden bent, dan heeft Young Living een heel goede return policy.
Zie hier:

– Elk ongeopend product binnen 30 dagen na verzending voor een volledige terugbetaling via dezelfde betaalmethode van de aankoopprijs en de toepasselijke omzetbelasting (minus verzendkosten). – Elk geopend product binnen 30 dagen na verzending voor een tegoed op uw Young Living-account van de aankoopprijs en de toepasselijke omzetbelasting (minus verzendkosten). – Elk geopend of ongeopend product tot 90 dagen na verzending voor een creditering op uw Young Living-account van de aankoopprijs en de toepasselijke omzetbelasting (minus verzendkosten en 10% administratiekosten). Het tegoed dat wordt aangevraagd voor een geopend product is gebaseerd op het percentage van het geretourneerde product. Als je bijvoorbeeld 50% van een product retourneert, wordt een tegoed van 50% (minus verzendkosten en 10% administratiekosten) op je Young Living-account toegepast.

 

Ik heb geen creditcard of PayPal. Wat nu?

Geen probleem! Je kunt in mijn webshop gewoon met iDeal betalen.